19:24, Τετάρτη
28 Σεπτεμβρίου 2022

Ίαν Στρατής: «Η Μαίρη Συνατσάκη είναι διαμάντι στον χαρακτήρα»

Ο καλλιτέχνης μίλησε για τον ρόλο που παίζει στη ζωή του η μουσική, αλλά αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τη γνωστή influencer
Για την καριέρα του και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Ίαν Στρατής.

Ο καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και σχολίασε την επιστροφή του X-Factor στο Mega, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί επίσης, στη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Όπως είπε αρχικά, για τη σχέση του με τη μουσική: «Από πολύ μικρός το ένιωθα ότι θα υπάρχει η μουσική στη ζωή μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δική του συμμετοχή στο X-Factor στο παρελθόν.

«Είχα πάει, γιατί ήξερα ότι είμαι καλός σε ένα πράγματα και μετά θα ερχόντουσαν κι άλλα. Έκανα πράγματα που δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνω. Δήλωσα συμμετοχή, γιατί είχα δει τον Αναστάσιο Ράμμο να κάνει κάτι παρόμοιο και σκέφτηκα “γιατί όχι κι εγώ;”», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα, πως του έχουν γίνει κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις τόσο για τηλεπαιχνίδια, αλλά και για talent show, όμως ο ίδιος δεν νιώθει έτοιμος. Όπως είπε, θα ήθελε την σωστή εκπομπή για να δει τον εαυτό του σε ρόλο παρουσιαστή.

Τέλος, για την προσωπική του ζωή ανέφερε πως έχει τύχει να πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα, ενώ έπαθε την πρώτη του κρίση πανικού, όταν είδε πρώην κοπέλα του να έχει σχέση με φίλο του.

Όσο για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη, ανέφερε πως «είναι διαμάντι στον χαρακτήρα κι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να έχει το άλλο σου μισό».