, Κυριακή
03 Δεκεμβρίου 2023

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν με αγχώνει η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά στο «Shopping Star» (Video)

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του «Shopping Star», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, καθώς ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «Breakfast@Star».

«Μου έχεις βάλει λίγο από το ένα μέχρι το 10 για το πόσο αγχωμένη είμαι. Αν μου πεις μέχρι το 1000, είμαι στο 1500. Αλλά φαίνομαι πολύ cool, πολύ ζεν» είπε αρχικά το γνωστό μοντέλο.

Και συμπλήρωσε: «Επειδή είναι πολλά στο μυαλό μου, είναι πολλά μαζεμένα και μέσα μου αισθάνομαι μια τικυμία μέχρι τις 15:50 και μετά θα τελειώσει».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να δει την πρεμιέρα με κάποιον φίλο της, ανέφερε: «Δεν σκέφτηκα ότι τις πρεμιέρες τις βλέπεις με παρέα. Έχω μείνει εκτός από αυτό και είναι μεγάλο λάθος και εγώ έχω βάλει λογιστή πριν από την πρεμιέρα. Θα το δω όταν τελειώσουν τα τιμολόγια. Δεν ξέρω αν θα είναι αντικειμενικός ο λογιστής γιατί πληρώνεται».

Για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά που παρουσίαζε το πρότζεκτ πριν, δήλωσε: «Δεν με αγχώνει η σύγκριση. Το να πάει καλά, να συνεχίσει να είναι ωραίο πρότζεκτ, να το αγαπήσει ο κόσμος, μην έρθω εγώ και φέρω την καταστροφή. Δε φανταζόμουν ότι θα παρουσιάσω το Shopping Star. Είναι ένα πρότζεκτ που δεν το ήξερα, που έχει μεγάλη ιστορία, που υπάρχει σύγκριση με το πρόσωπο που το παρουσίαζε. Μετά από αρκετή συζήτηση, η ιδέα ωρίμασε μέσα μου, έκατσα είδα το πρόγραμμα, σκέφτηκα αν εγώ θα ταίριαζα σε αυτό, δοκίμασα να δω πως θα είμαι. μετά από πολλή σκέψη. Επίσης σκέφτηκα κατά πόσο μπορεί να με επηρεάσει στη ζωή μου το να με συγκρίνουν με κάποιον άλλο».