21:32, Σάββατο
13 Αυγούστου 2022

Ιστορική συναυλία για Αργυρό και Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνίστησαν σε μία από τις μεγαλειώδεις κι εντυπωσιακές συναυλίες που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια και χάρισαν στο κοινό ανεπανάληπτες στιγμές.

Το Καυταντζόγλειο στάδιο κατακλύστηκε από περισσότερους από 20.000 θεατές, σε μία sold out συναυλία υψηλών προδιαγραφών και μοναδικής αισθητικής, που έγραψε ιστορία στα μουσικά χρονικά της Θεσσαλονίκης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, παρέσυρε το κοινό με τις no1 επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την αστείρευτη ενέργειά του.

Η Ελένη Φουρέιρα, η «εκρηκτική» performer με τα διαδοχικά no1 hits, ξεσήκωσε τους πάντες με το άρτιο κι εντυπωσιακό της show, με δικές της επιτυχίες αλλά και ξένα hits.

Τον δικό τους παλμό στη «μαγική» βραδιά έβαλαν δύο special guests από την ελληνική rap/ trap σκηνή, ο super επιτυχημένος Light και ο hot hitmaker Rack. Το warm up έκαναν οι Kings με την Μαριλένα Animado. Τη διοργάνωση της συναυλίας έκανε η Panik live

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA