, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Κ. Τσουρός για Γ. Παπαμιχαήλ: « Επειδή του έκλεισαν τα μικρόφωνα, να πάει στα δικαστήρια;»

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε έντονα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την εμφάνιση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο J2US και τις ανακοινώσεις του, μετά τη καυστική κριτική του Ηλία Ψινάκη στο πρόσωπο του.

«Βγάζει μια ανακοίνωση που λέει ότι θα προχωρήσει δικαστικά και ότι οι δικηγόροι του έχουν αναλάβει και ότι θα προχωρήσουν στα αυτονόητα μόλις έχουν τα στοιχεία και τις αποδείξεις. Δηλαδή, σε περίπτωση που έχει αποδειχθεί ότι του έχουν κλείσει τον ήχο, είναι αυτό αντικείμενο δικαστικής διαμάχης;

Δεν πήγε στη Eurovision την κανονική, μάλλον το μπέρδεψε. Πήγε στη “Eurovision” του J2US. Ούτε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πήγε, για να τον αδικήσουν και να πει ότι “με καταστρέψατε, καταστράφηκε η πορεία μου και η καριέρα μου και γι’ αυτό σας πάω δικαστικά”»,δήλωσε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Επίσης, δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής, ώστε να φανεί ξαφνικά ένας επαγγελματίας τραγουδιστής είναι άφωνος. Είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ που πήγε ως διαγωνιζόμενος στο J2US, επαναλαμβάνω. Δηλαδή, αν μπαίνουμε στη διαδικασία να πηγαίνουμε στα δικαστήρια και για τις συμμετοχές στο J2US, έχουμε ξεφύγει εντελώς σε αυτή την κοινωνία.Τι νομικά; Επειδή του έκλεισαν τα μικρόφωνα, να πάει στα δικαστήρια;», τόνισε ο παρουσιαστής.