, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Καινούργιου: «Με έχουν παρομοιάσει με τη Ματίνα Μανταρινάκη»

Ο Χάρης Ρώμας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε και μία αναφορά στην επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου κι Ελένης».

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε έναν ρόλο από τη σειρά, λέγοντας στον «αέρα» του «Super Κατερίνα» πως την έχουν παρομοιάσει κατά το παρελθόν με τη «Ματίνα Μανταρινάκη, ηρωίδα που υποδύθηκε η Καλλιρρόη Μυριαγκού.

Αρχικά, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε για το νέο του εγχείρημα «Μαυρογιαλούρος», που θα κάνει Α’ τηλεοπτική προβολή στον Alpha: «Ακούω από ανθρώπους του Alpha πως το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και το αισθάνθηκα. Κάνουμε κάτι πολύ ωραίο. Όλοι οι συνάδελφοι είναι εξαιρετικοί. Συναντιέμαι ξανά με τη Μαρία Λεκάκη, που κάνει τη γυναίκα μου. Αυτή η θεά. Τι ωραία γυναίκα και τι καλά που παίζει. Αυτοσαρκάζεται. Είναι και η Καλλιρόη Μυριάγκου, το ταπεινό χαμομηλάκι».

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Ματίνα Μανταρινάκη. Με έχουν παρομοιάσει με τη Ματίνα Μανταρινάκη. Μου έχουν κάνει και βιντεάκια στο YouTube. Εντάξει, εγώ γελάω, δεν το θεωρώ κακία και δεν με νοιάζει. Με παρομοιάζουν με τη Ματίνα Μανταρινάκη».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.