Η αποκάλυψη του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα για την Καίτη Γκρέυ.
Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Katerina» το πρωί της Πέμπτης (9/1) και αποκάλυψε ότι η οικογένεια της Καίτης Γκρέυ έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας «Υπάρχω», που αφορά την ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.
Όπως εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος, η τραγουδίστρια του είχε ζητήσει να προστατεύσει τη φήμη της τόσο όσο ζούσε όσο και μετά τον θάνατό της. Οπότε, με τη συναίνεση της οικογένειας της Καίτης Γκρέυ, προχώρησαν στην αποστολή του εξώδικου για να αποτραπεί η διάδοση ψευδών στοιχείων που θα μπορούσαν να την προσβάλουν.
Επιπλέον, εξήγησε πως το εξώδικο εστάλη ως προειδοποίηση πριν την προβολή της ταινίας και ότι η παραγωγή το σεβάστηκε πλήρως.
Ο Νικόλιζας εξέφρασε τη γνώμη του ότι η Καίτη Γκρέυ δεν θα είχε δώσει την συναίνεσή της για την ταινία αν δεν είχε πλήρη έλεγχο για το τι παρουσιαζόταν σχετικά με αυτήν.
Αναφέρθηκε επίσης στην πολύ προστατευτική συμπεριφορά της μητέρας του Στέλιου Καζαντζίδη, η οποία φέρεται να επηρεάσε τις σχέσεις του με γυναίκες εκείνη την εποχή.


