, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Κατερίνα Καινούργιου για τις πλαστικές επεμβάσεις: Μπορεί να με δει κανείς και να πει ότι το έχω παρακάνει (Video)

Στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει προχωρήσει, αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε ο τράπερ Hawk.

Ο καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος σε γνωστό κανάλι στο YouTube, όπου και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι γυναίκες με πλαστικές είναι το πρότυπο της βίζ****».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην προσωπικη της εμπειρία με τις πλαστικές.

«Η τοποθέτησή του ήταν τεκμηριωμένη. Μιλάνε για τη σύγχρονη κοινωνία, που έχουμε όλοι κάποια πρότυπα κυρίως του εξωτερικού. Ήταν πολύ συγκεκριμένα αυτά που είπε, δεν έχει άδικο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω κάνει πλαστικές κι όταν ήμουν 17 χρονών αποφάσισα να αλλάξω τη μύτη μου. Δεν είχα κάποιο πρότυπο πριν 22 χρόνια, ούτε υπήρχε Instagram για να δω κάποια και να της μοιάσω. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου, ένιωθα άσχημα με τη μύτη μου κι ήταν ανατομικοί λόγοι. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και το έκανα. Όπως και στα 21 όταν αποφάσισα να βάλω στήθος ήταν γιατί δεν μου άρεσε. Δεν είδα πάλι κάτι στο Instagram. Υπάρχουν πολλοί που κάνουν πλαστικές όταν κάτι δεν τους αρέσει».

Τέλος, συμφώνησε μαζί του σχετικά με τα πρότυπα των social media. «Συμφωνώ μαζί του ότι στα social ότι υπάρχουν κάποια πρότυπα που το έχουν παρακάνει. Υπάρχει πλαστικόμετρο. Δυστυχώς υπάρχει. Βλέπεις κάποιους να το έχουν παρακάνει και να έχουν ξεφύγει στα χείλη. Μπορεί να δεις εμένα και να πεις ότι το έχω παρακάνει», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.