, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Κατερίνα Ζαρίφη: «Με ενόχλησε που ο Γιώργος Λιάγκας είπε αυτό το πράγμα»

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Φέτος είναι τραγική η κατάσταση στην τηλεόραση, την μια μέρα λες «το έχουμε» και την άλλη μέρα λες «τι έκανα λάθος». Πεθαίνω να σχολιάζω την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και ο Νίκος Συρίγος είναι αγαπημένος μου, μπορεί να «φορτώσει» μέσα σε μία στιγμή. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Νίκο Συρίγο.

Αγαπώ την Φαίη Σκορδά, αν έρθει απέναντί μου θα κάνω… δίαιτα. Με ρωτούν αν λείπει από την τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς. Ποιος ταλαντούχος δεν λείπει από την τηλεόραση. Πιστεύω πως θα κάνει κάτι διαφορετικό αν επιστρέψει. Κανείς δεν μπορεί να είναι σαν τον Νίκο Μουτσινά, τον αγαπάμε», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε στη συνέχεια: «Κάναμε μία πλάκα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ο Λιάγκας είπε ότι αν το έλεγε εκείνος, θα ερχόταν εισαγγελέας. Με ενόχλησε που το είπε αυτό, δεν ήταν κάτι τόσο τραγικό. Θα καλούσα τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή μου, είναι ένας ταλαντούχος παρουσιαστής, μπορεί του χρόνου να δουλεύουμε μαζί. Εννοείται κάνω δημόσιες σχέσεις… όπου χρειαστεί!».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.