Έχει να κάνει με την αγάπη του με τα αυτοκίνητα
Tα πεντάλ στην καριέρα του φαίνεται να αλλάζει ο Keanu Reeves. Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου, ο ηθοποιός της ταινίας «Matrix» συμμετείχε στο Toyota GR Cup, μια σειρά αγώνων που απευθύνεται σε ερασιτέχνες οδηγούς, λάτρεις του αυτοκινήτου και επίδοξους οδηγούς, στο θρυλικό αυτοκινητοδρόμιο της Ινδιανάπολης.
Σε ένα πεδίο 33 αγωνιζομένων, ο Reeves τερμάτισε στην 25η θέση στον αγώνα 1 του Σαββάτου και κατέλαβε την 24η θέση στον αγώνα 2 της Κυριακής.
Σε ένα σημείο, μάλιστα, στον αγώνα του Σαββάτου, βρέθηκε για λίγο εκτός πίστας, αποφεύγονας τη σύγκρουση και τον τραυματισμό.
Ο Reeves οδήγησε το αυτοκίνητο με το νούμερο 92 BRZRKR, μια αναφορά στο γραφικό μυθιστόρημα «The Book of Elsewhere» που έγραψε μαζί με την China Miéville. Το μυθιστόρημα κυκλοφόρησε τον Ιούλιο και αποτελεί μέρος της σειράς κόμικς BRZRKR του Reeves, το πρώτο από τα οποία κυκλοφόρησε το 2021. Συμπαίκτης του κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν ο πρωταγωνιστής του «Dude Perfect», Cody Jones.
Hello fans ,I really appreciate your love and support toward me !!
— Keanu Reeves(Dogstar official page) (@keanureeve4636) October 7, 2024
My race this few days are awesome …..
I truly need a genuine woman because every successful man they is a woman beside him ,
So who can be the woman beside me should kindly inbox me private If you believe pic.twitter.com/2D4bAGdf0x
Σε δηλώσεις του τόνισε πως απόλαυσε την εμπειρία, την οποία περιέγραψε «διασκεδαστική». Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έλαβε μέρος σε αγώνες αυτοκινήτου. Το 2009, ο πρωταγωνιστής του «Speed» συμμετείχε και κέρδισε τον αγώνα διασημοτήτων του Long Beach Toyota Grand Prix.
Το «Speed», στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τη Sandra Bullock και στη διάρκειά του, προσπαθεί να σταματήσει την τρελή πορεία ενός λεωφορείου, γιορτάζει την 30ή επέτειό του με μια ειδική προβολή την Τρίτη στο Λος Άντζελες, στην οποία θα παρευρεθούν τόσο η Bullock όσο και ο Reeves.
Πηγή: MarieClaire




