, Κυριακή
25 Φεβρουαρίου 2024

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Τα φιλιά με την Τζόρτζια Σιακαβάρα σε φιλανθρωπικό gala

Η Τζώρτζια Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παραβρέθηκαν σε φιλανθρωπικό gala στο κέντρο της Αθήνας, όπου και τους απαθανάτισαν οι φωτογράφοι που ήταν εκεί.

Ντυμένη στα μπλε, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» συνόδευσε τον 83χρονο νομικό και μέλλοντα σύζυγό της στην εκδήλωση και πόζαρε χαμογελαστή, καθισμένη στο τραπέζι δίπλα του. Μάλιστα, δεν δίστασε να του δώσει και ένα φιλί, την ώρα που τους φωτογράφιζαν.

Δείτε τα στιγμιότυπα

siakavara11374
siakavara1137435
siakavara113743

Πρόσφατα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης επιβεβαίωσε ότι παντρεύεται με την Τζόρτζια Σιακαβάρα και όπως είπε, έχει κάνει πρόταση γάμου στη 49χρονη σύντροφό του, εδώ και καιρό.

«Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό» δήλωσε συγκεκριμένα, στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη.

Σε πρόσφατη αναφορά του και πάλι στην πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, είχε δηλώσει «ερωτευμένος», τονίζοντας μάλιστα στους ρεπόρτερ «δεν το βλέπετε; Έγινα πάλι 25 ετών».