, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Κρινιώ Νικολάου: Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ένας κύριος, ήξερε να φερθεί και εκτιμούσε αυτό που είσαι

NDP

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια έδωσε η Κρινιώ Νικολάου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αείμνηστο Δημήτρη Κοντομηνά.

Κεφάλαιο… ραδιόφωνο. Τι ρόλο έπαιξε στη ζωή σου;

Πριν από χρόνια, σε μια κοινή παρέα φίλων, γνώρισα τον αείμνηστο Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος αγάπησε τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου. Με εκτιμούσε πολύ ως καλλιτέχνη και πάνω σε μια συζήτηση μου πρότεινε να αναλάβω έναν από τους σταθμούς του ομίλου του. Ηταν ωραία πρόκληση για μένα και του απάντησα θετικά, γιατί το να επιμεληθώ το μουσικό πρόγραμμα ενός ραδιοφώνου, φτιάχνοντας λίστες τραγουδιών, έμοιαζε πολύ με αυτό που έκανα τόσα χρόνια στα μαγαζιά. Ετσι βρέθηκα στον Παλμό της Θεσσαλονίκης. Ηταν μια όμορφη και δημιουργική περίοδος, που κράτησε περίπου δύο χρόνια.

Τι άλλο θυμάσαι από τον Δημήτρη Κοντομηνα;

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς που γνώρισα εγώ ήταν ένας πολύ δημιουργικός και σοβαρός άνθρωπος, ήξερε να φερθεί, εκτιμούσε αυτό που είσαι, σου δημιουργούσε χαρά το να μιλάς μαζί του. Ηταν ένας κύριος με κάπα κεφαλαίο! Χάρη σ’ εκείνον είχα ζήσει και την εμπειρία να μπω σε ελικόπτερο – εγώ, που φοβάμαι και τ’ αεροπλάνα! Είχα νοικιάσει κάποια στιγμή ένα σπίτι στην Τζια και έπρεπε να παρευρεθώ σε εκδήλωσή του, οπότε έστειλε ελικόπτερο να με πάρει!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.