, Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Λ. Λιβιεράτος: Αυτό που κάναμε στο παρελθόν τώρα δικαιώνεται (Video)

Ο Λάμπης Λιβιεράτος καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» μιλά για τα τραγούδια των 90s που άφησαν εποχή και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να αποτελούν διαχρονικές επιτυχίες.

«Σκορπίστηκε κάποια στιγμή η ζωή μου. Πέρασα διάφορα και δύσκολα πολύ αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα της ζωής. Άλλοι άνθρωποι έχουν περάσει ίσως και πιο δύσκολα από μένα. Σημασία έχει ότι μπόρεσα και κατάφερα να φύγω από μία σκοτεινή, να το πω έτσι, περίοδο της ζωής μου που κράτησε μόνο δυο χρόνια».

«Γι’ αυτό και σήμερα είναι λίγο στα όρια της συγκίνησης για μένα το γεγονός ότι βλέπω τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα μου ξανά εκεί που τραγουδάω και να γεμίζει το μαγαζί που εμφανίζομαι. Νιώθω σαν να ξεκίνησα λίγο από την αρχή, έχοντας όμως μια σημαντική προίκα μουσική. Θα τολμήσω να πω ότι η μεγαλύτερη αναγνώριση πάντα έρχεται από τον κόσμο, αυτός είναι ο τελικός κριτής και αυτός είναι που σε τιμάει εκεί που τραγουδάς γιατί έρχεται και πληρώνει για να σε δει. Οπότε σίγουρα δεν έρχεται ούτε για να σε βρίσει ούτε για να σε κατηγορήσει».

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.