, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Λένα Μαντά: Δύσκολες ώρες για τη συγγραφέα – Ακύρωσε τις προγραμματισμένες παρουσιάσεις της

Η Λένα Μαντά αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το νέο της βιβλίο σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Δύσκολα ώρες βιώνει τα τελευταία 24ωρα η Λένα Μαντά. Η γνωστή συγγραφέας έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως θα πρέπει να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το νέο της βιβλίο, καθώς ο σύζυγός της, Γιώργος, νοσηλεύεται από χθες, Τρίτη 30/5, στο νοσοκομείο.

«Ζήτω συγνώμη που αναγκάστηκα να ακυρώσω τις εκδηλώσεις στην Ελευθερούπολη, στα Γιάννενα, στα Τρίκαλα και στο Αγρίνιο. Ο Γιώργος νοσηλεύεται από χθες στον Ευαγγελισμό, όπου τον μετέφερα εσπευσμένως», γράφει χαρακτηριστικά η Λένα Μαντά.

«Η κατάσταση του παρακολουθείται στενά δεδομένων των προβλημάτων υγείας που ήδη έχει. Ευχαριστώ για την κατανόηση», τονίζει η δημοφιλής συγγραφέας στο Instagram.

Η Λένα Μαντά τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στον σύζυγό της και μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις της δεν έκρυψε τον θαυμασμό και την αγάπη προς το πρόσωπό του.

«Ο σύζυγος μου, ο Γιώργος ήταν η αιτία που ό,τι έγραφα τόσα χρόνια βγήκε προς τα έξω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα έπαιρναν τα χειρόγραφα και θα έτρεχαν από εκδότη σε εκδότη.

Έγραφα γιατί μου άρεσε να γράφω ή δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς μέχρι και σήμερα, αυτό όλο πρέπει να βγει που υπάρχει μέσα μου. Ο Γιώργος ήταν λοιπόν εκείνος ο οποίος έτρεξε σε εκδότες, ο Γιώργος ήταν εκείνος ο οποίος πίστεψε πρώτος σε εμένα άρα δικαίως και το λέει πως ναι, με εκδίδει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λένα Μαντά.

Πηγή: zappit.gr