, Τρίτη
21 Μαΐου 2024

search icon search icon

Μ. Νικολάου: «Θα μου λείψει η Βάνια, τη χρειάζομαι στη ζωή μου»

Η Ματίνα Νικολάου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο τέλος της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι».

«Κλείνουμε 30 Ιουνίου, εννοείται ότι θα μου λείψει η Βάνια. Είναι ένας ρόλος που αγαπώ και που αγάπησε και ο κόσμος πάρα πολύ. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ, κάτσε να τελειώσει και θα σου πω μετά. Κατά βάθος είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά δεν μου βγαίνει έτσι όπως βγαίνει στη Βάνια. Απλώς, μέσω της Βάνιας το ευχαριστιέμαι κι εγώ πιο πολύ. Δεν ξέρω πόσο Βάνια θα μου μείνει στη ζωή μου, ελπίζω να μου μείνει αρκετή γιατί τη χρειάζομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν με έχουν επηρεάσει αυτά που γράφονται για το τέλος της εκπομπής, δεν έχω έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση, γιατί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και από τον ίδιο τον Νίκο. Θα συζητούσα μια τηλεοπτική πρόταση εάν μου ταίριαζε. Δεν με έχω φανταστεί σε μια εκπομπή, αλλά σε ένα σίριαλ πολύ ευχαρίστως», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.