, Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

search icon search icon

MSR: Σόκαρε τους κριτές η Αμίνα – «Το 2022 διαγνώστηκα με καρκίνο στο μαστό» (Video)

Η Αμίνα σόκαρε τους κριτές και τις συμπαίκτριές της με την αποκάλυψή της στο My Style Rocks πως τον Ιούλιο του 2022 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

«Eπειδή ο κ. Γαβαλάς είπε για παιδιά και για ανθρώπους… Το 2020 ήμουν εδώ. Στο μεταξύ μεσολάβησαν πολλά πράγματα στη ζωή μου. Ένα από αυτά ήταν ότι τον Ιούλιο του 2022 διαγνώστηκα με καρκίνο στο μαστό. Βρίσκομαι εδώ και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που πέρασαν ή περνάνε κάτι αντίστοιχο, να μην το βάζουν κάτω σε καμία περίπτωση. Ότι δεν είναι μόνες. Για αυτό βρίσκομαι εδώ και θέλω να κερδίσω τον διαγωνισμό. Ακόμα κι αν φαίνεται ότι δεν περνώ καλά».

«Παρόλα αυτά είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Απλά όταν φέρνω στο μυαλό τι πέρασα και πως ανταπεξήλθα, αισθάνομαι περήφανη για τον εαυτό μου. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες θεραπείες και χειρουργεία. Δεν ήταν λίγα όλα αυτά που έκανα. Μπορεί να μην έχω την όψη ενός άρρωστου ανθρώπου ή που πριν ένα χρόνο μπορεί να ήταν στη χημιοθεραπεία. Δεν αντιμετώπισα τον καρκίνο σαν ένας άρρωστος άνθρωπος. Ήμουν τυχερή που πέρασα από αυτό γιατί μετά από αυτό».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.