11:33, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

Μυριέλλα Κουρεντή για Survivor – “Αν ήξερα ότι τα πράγματα θα ήταν τόσο δύσκολα, δε θα έμπαινα”

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του Survivor οι περισσότεροι έχουν φτάσει ήδη στα όριά τους

Ανάμεσα σε αυτούς και η Μυριέλλα Κουρεντή.

«Έκανα το λάθος να μπω τραυματισμένη στο Survivor. Αν ήξερα ότι τα πράγματα θα ήταν τόσο δύσκολα, δε θα έμπαινα κι ας έχανα την ευκαιρία της ζωής μου. Μπήκα από την πρώτη μέρα με τρεις θλάσεις. Δύο στο ένα πόδι και μία στη δεξιά γάμπα. Οι θλάσεις μετά έγιναν τέσσερις. Απέκτησα κι άλλη στο δεξί πόδι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι εδώ και μάχομαι, ούτε εγώ δεν ξέρω πόσες ημέρες. Νιώθω σαν να έχουν περάσει μήνες, πονάω. Προχθές το βράδυ χτύπησα και πάνω στο κιτ, πάρα πολύ άσχημα. Μπορεί να ήταν πολύ αστείο σαν θέαμα, αλλά αυτό που ακολούθησε δεν ήταν καθόλου αστείο, ο πόνος είναι μεγάλος, δεν μπορώ να πατήσω καλά το αριστερό μου πόδι. Χθες έτρεξα κι υπέφερα. Το δεξί μου χέρι, που ρίχνω τους στόχους, είναι μελανασμένο».

Τέλος, κατέληξε πως θα αποχωρήσει, αν είναι να χρειαστεί ξεκούραση και δεν μπορέσει να αγωνιστεί λόγω των τραυματισμών της.

«Εάν βγω νοκ άουτ και πρέπει να κάτσω άπειρο καιρό χωρίς να κάνω τίποτα εδώ μέσα, ειλικρινά θα φύγω. Μόνο τα αγωνίσματα μου δίνουν ζωή και κίνητρο. Δε θα την παλέψω καθόλου ψυχολογικά», είπε με δάκρυα στα μάτια.