, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Νίκος Μουτσινάς: Νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

O Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται στο νοσοκομείο από τη Δευτέρα 29 Μαΐου, αλλά δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό θέμα, όπως ανακοινώθηκε μέσα από το Instagram της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Σύμφωνα με πληροφορίες που προβλήθηκαν στο «Πρωινό», ο Νίκος Μουτσινάς έχει μία φλεγμονή που δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι του το Σαββατοκύριακο. Είναι πιθανό να σχετίζεται με τους πόνους που είχε στο στομάχι τον τελευταίο καιρό. Ο παρουσιαστής πήρε αντιβίωση που όμως δεν τον βοήθησε κι έτσι αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

«Παραμένει από το μεσημέρι της Δευτέρας, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πάρει εξιτήριο σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει μια φλεγμονή, η οποία δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι το σαββατοκύριακο. Πήρε μια αντιβίωση αλλά δεν κατάφερε να την αντιμετωπίσει στο σπίτι και έτσι χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις», είπε δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι το “Καλό Μεσημεράκι” δεν θα βγει σήμερα και το πιθανότερο είναι να μην βγει και όλη την εβδομάδα. Ωστόσο, ο Νικός Μουτσινάς είναι καλά δεν είναι κάτι σοβαρό», πρόσθεσε σχετικά με την εκπομπή και το μέλλον της εκπομπής τις επόμενες μέρες.