, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Νίκος Συρίγος: Η κόρη μου συχνάζει στην πλατεία που έγινε η επίθεση, θα μπορούσε να ήταν εκεί (Video)

Το νέο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους συζήτησε η παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωινό του Σαββάτου (16/12).

«Είναι η πλατεία που πηγαίνει η κόρη μου. Ευτυχώς την είχα χθες μαζί μου με τη μεγάλη της αδελφή, ήταν το Σαββατοκύριακο που τις έχω εγώ. Θα μπορούσε να ήταν εκεί. Είναι η πολλοστή φορά που υπάρχουν τέτοια περιστατικά στη συγκεκριμένη περιοχή», περιγράφει ο Νίκος Συρίγος στον αέρα του MEGA.

«Πριν από 15 μέρες μου έκανε παράπονα ότι ήρθαν οι αστυνομικοί και ζήτησαν ταυτότητα σε όλα τα παιδιά. Γίνονται περιπολίες αστυνομικών αλλά καταλαβαίνω ότι δεν φτάνουν», σημειώνει ο δημοσιογράφος.

«Μου λέει: μπαμπά, δεν έχω ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό. Ήρθαν τώρα 20 κουκουλοφόροι, πιτσιρίκια και αυτά, και επιτέθηκαν σε 6 παιδιά. Ξέρεις τι ερώτηση έκαναν; «Είστε από τον Άγιο Δημήτριο;». Και πριν προλάβει να απαντήσει το παιδάκι, του επιτέθηκαν», αποκαλύπτει ο Νίκος Συρίγος στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.