, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Νόνη Δούνια: Έχω δεχθεί πάρα πολύ μπούλινγκ και σαν μοντέλο και στην πολιτική (Video)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νόνη Δούνια στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη την Τετάρτη.

«Δεν διαβάζω τίποτα, δεν με ενοχλεί τίποτα. Οποιαδήποτε κριτική, θετική ή αρνητική, είναι καλοδεχούμενη. Έχω δεχθεί μπούλινγκ και στη δουλειά μου σαν μοντέλο πάρα πολύ συχνά και όταν πρωτομπήκα στην πολιτική πάρα πολύ. Γενικότερα νομίζω ότι το μπούλινγκ είναι διάχυτο παντού».

«Κάποιος θα μπορούσε να με κάνει να νιώσω άσχημα με το να προσπαθεί να με υποτιμήσει. Να προσπαθεί να πει ότι δεν έχω την ίδια αξία με κάποιους άλλους επειδή έχω υπάρξει σε έναν χώρο που έχει να κάνει με καλλιτέχνες. Ότι δεν είναι δηλαδή τόσο σοβαρός αυτός ο χώρος ή τόσο αποδεκτός, που δουλεύω από 18 χρονών και πλέον δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Στα 52 μου χρόνια ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, ξέρω πολύ καλά τι είμαι και όποιος το αντιλαμβάνεται».

«Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάω αλλά χωρίς να με επηρεάζουν. Τα νούμερα του σταθμού, του ανταγωνισμού μας. Νομίζω πως είναι καλά τα νούμερα μας και εγώ είμαι ευχαριστημένη».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.