, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ο Ατζαράκης αποκαλύπτει το παρασκήνιο από το viral video με την Χάρις Αλεξίου και το γιος της (Video)

Ο κωμικός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη μικρή του συνεργασία με την ερμηνεύτρια, αλλά και το πώς αυτή προέκυψε.

Ο Διονύσης Ατζαράκης είπε αρχικά: «Ήρθε να με δει σε ένα stand up και ήρθε η Χαρούλα στα καμαρίνια ενθουσιασμένη να μου πει τι ωραίο ήταν αυτό που είδανε. Την επόμενη μέρα με παίρνει τηλέφωνο ο γιος της, ο Μάνος Θεοφίλου και μου λέει “Να σου πω, γενικά επειδή ετοιμάζει δίσκο η μητέρα μου, αυτά τα reworks που έβγαλε τώρα, μπορούμε να κάνουμε κάτι παρέα με αφορμή τον δίσκο αυτό;”. Κοίτα, του λέω, “το μόνο που θα έβλεπα ήταν να ερχόταν η μητέρα σου να κάναμε μια συνέντευξη μαζί, αλλά να ήταν με σενάριο κανονικά, να σας στείλω εγώ πώς το φαντάζομαι, να μου πείτε αν είστε οκέι”. Τους το έστειλα και όχι απλώς ήταν οκέι, ενθουσιάστηκαν μου είπαν “Βάλε κι άλλο”».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Διονύσης Ατζαράκης αναφέρθηκε και στον χώρο της τηλεόρασης και τους ανθρώπους του ίντερνετ, λέγοντας: «Η τηλεόραση δεν ξέρει πώς να χειριστεί τους ανθρώπους του ίντερνετ. Υπάρχει ένα τεράστιο άγχος ότι “είσαι του ίντερνετ και αυτό που κάνεις είναι πάρα πολύ διαφορετικό από την τηλεόραση, δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω πόσο διαφορετικό είναι”. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο διαφορετικό. Δεν δίνεται το περιθώριο σε αυτούς τους ανθρώπους να έρθουν στην τηλεόραση και να κάνουν αυτό για το οποίο τους αγάπησε ο κόσμος στο ίντερνετ. Πολύ συχνά οι άνθρωποι της τηλεόρασης θα σε φέρουν και θα προσπαθήσουν να σε βάλουν να κάνουν αυτό που εκείνοι ξέρουν».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.