, Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ό,τι είπα ισχύει και δεν αλλάζω άποψη, λέει ο Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια (Video)

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επανήλθε με νέες δηλώσεις για την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο τραγουδιστής είχε τοποθετηθεί ξανά δημόσια για το σχετικό θέμα, τονίζοντας ότι ίδιος δεν είναι σύμφωνος.

«Δεν συμφωνώ, ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά» είχε πει τον Ιανουάριο στο «Πρωινό» και τώρα στην ίδια εκπομπή, τόνισε: «Τώρα δε θα ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα και από ό,τι κατάλαβα, άρεσε και στον κόσμο. Ό,τι είπα, ισχύει. Δεν αλλάζω άποψη. Αυτή είναι η γνώμη μου, αυτή είναι η άποψή μου και μένουμε εκεί».

Δείτε το βίντεο

Σε άλλο σημείο, ρωτήθηκε για τα καλά λόγια που είπε ο Γιώργος Νταλάρας για εκείνον, ο τραγουδιστής είπε: «Να σε αγαπάει ο κόσμος είναι σημαντικό. Τι να κάνω; Να μη συνεχίσω; Να σταματήσω; Είναι τιμή μου αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας για εμένα. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της μουσικής, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες αυτής της γενιάς».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε: «Και να έχω κάτι, δεν νομίζω ότι θα προσπαθήσω να το δείξω» και πρόσθεσε: «Είμαι πλήρης, δεν μου λείπει τίποτα. Και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό. Έχω την υγεία μου και τη δουλειά μου που την κάνω με πολλή αγάπη».

Τι είπε για τα ομόφυλα ζευγάρια τον Ιανουάριο
Στη συνέντευξη που είχε δώσει τον Ιανουάριο, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε πει για τα ομόφυλα ζευγάρια και την απόκτηση παιδιών από αυτά: «Εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.