, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Παίκτρια Master Chef: «Τελικά οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερα αρχ… από τους άνδρες»

Στο χθεσινοβραδινό νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, Master Chef, οι τρεις ομάδες, βρέθηκαν ενώπιον της κριτικής επιτροπής προκειμένου να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της ομαδικής τους δοκιμασίας.

Νικήτρια της δοκιμασίας αναδείχθηκε η πράσινη ομάδα, η οποία και συνέβαλε στο να υπάρξουν για ακόμη μία φορά αιχμηρά σχόλια ανάμεσα στους παίκτες και ιδίως στη μπλε ομάδα με αρχηγό τον Παύλο Λούλη. Με τη νίκη της η πράσινη ομάδα έστειλε στον… τάκο τα μέλη των δύο άλλων ομάδων.

Η Γιώτα Λιοσπερίτη δεν δίστασε να «χτυπήσει» λεκτικά τον συμπαίκτη και αρχηγό της για το γεγονός πως την έβγαλε απευθείας πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Την ίδια ώρα, η αρχηγός της κόκκινης ομάδας, η Σέβα Λογοθέτη έθεσε υποψήφιο προς αποχώρηση τον εαυτό του.

Στη συνέχεια, η Γιώτα Λιοσπερίτη δήλωσε μπορστά στις κάμερες πως «αν το περίμενα ότι θα με δώσει πρώτη στους λύκους; Ναι. Τελικά όμως οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερα αρχ… από τους άνδρες, η Σέβα έχει σίγουρα μεγαλύτερα από τον Παύλο. Για μένα πολύ σωστά έδωσε τον εαυτό της για να κατέβει υποψήφια ως αρχηγός».

«Σεφ, το περίμενα. Ήμουν σίγουρη ότι ο Παύλος θα επέλεγε εμένα αντί του Μότο και δεν νομίζω να του πήρε και πολύ ώρα να το σκεφτεί. Είχα ευθύνη προφανώς και περίμενα να μαγειρέψω σήμερα, Ήταν η ευθύνη και δική μου και του Μότο και του Παύλου θεωρώ βέβαια» απάντησε στη συνέχεια η ίδια παίκτρια στην ερώτηση των κριτών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.