, Δευτέρα
04 Δεκεμβρίου 2023

Ποιον από τους 15 τύπους προσωπικότητας έχεις; Κάνε τo viral τεστ από το TikTok για να μάθεις (Video)

Το τεστ που θα σε φέρει πιο κοντά στον εαυτό σου

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα μας πράγματα στα social. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Το σημερινό τεστ βασίζεται σε 105 ερωτήσεις και μπορεί να αποκαλύψει ποιον από τους 15 τύπους προσωπικότητας έχεις. Έχει γίνει viral στο TikTok και παρόλο που θα χρειαστείς λίγο παραπάνω χρόνο για να το κάνεις, αξίζει τον κόπο.

@_____aedan_____

The test is “idr labs personality style test” if you were wondering

♬ La rue – Cortex

Το σημαντικό είναι να θυμάσαι, πως δεν υπάρχουν «καλύτερες» και «χειρότερες» προσωπικότητες αλλά μόνο χαρακτηριστικά που μας διαμορφώνουν. Τα αποτελέσματα θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία, δηλαδή την καλύτερη κατανόηση του εαυτού μας αλλά και των άλλων ανθρώπων, κάτι που βοηθά πολύ τις σχέσεις και την επικοινωνία μας με τους άλλους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Επίσης, με το τεστ μπορείς να διακρίνεις τα στοιχεία του χαρακτήρα σου που αξίζει να αναπτύξεις περισσότερο στην πορεία της ζωής σου, ώστε να παίρνεις καλύτερες αποφάσεις και να κάνεις καλύτερες επιλογές, να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου και να φτάσεις στις πλήρεις δυνατότητες που έχεις ως άνθρωπος. Βασικά, οι χρήσεις του είναι πρακτικές και μας βοηθούν σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Αν θες να μάθεις λοιπόν καλύτερα τον εαυτό σου, μπορείς να κάνεις το τεστ εδώ.