, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Στ. Φασουλής: «Υπήρξε κάτι πολύ έντονο με τη Νένα Μεντή»

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Δεν βγαίνω έξω τα βράδια, ούτε για να φάω δεν βγαίνω, γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη. Προτιμώ να τα μαγειρεύω στο σπίτι, για να ξέρω και πώς είναι. Έχω βγει πολύ στη ζωή μου, γύριζα όλη την Αθήνα», είπε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

«Έπινα πάρα πολύ κάποτε, επειδή δεν μεθούσα. Και όπως ήρθε, έτσι έφυγε. Το ποτό ήρθε μαζί με την επιτυχία. Με ένα ποτό στο χέρι γυρίζαμε από παρέα σε παρέα και σαχλαμαρίζαμε. Για 10 χρόνια ήμουν λίγο σούργελο, τώρα τα κοροϊδεύω. Τα νιάτα βέβαια πρέπει να ξοδευτούν».

«Έχω γευτεί και την επιτυχία, και τη μετριότητα και την παταγώδη αποτυχία. Έχω περάσει περίοδο που αισθανόμουν ότι δεν άξιζα αλλά και άλλες που ένιωθα πως μόνο εγώ ήμουν κι άλλος κανείς. Η αγάπη μου για το θέατρο ήταν μεγαλύτερη από το ταλέντο μου», εξομολογείται ο Σταμάτης Φασουλής στην κάμερα του Alpha.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.