, Σάββατο
22 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Survivor All Star – Σχίζας: Γιατί αποχώρησε από το παιχνίδι – Σε ποιους κατέθεσε μήνυση

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» ο Στάθης Σχίζας, πρώην παίκτης του Survivor All Star.

«Δεν αποχώρησα από το παιχνίδι για την Ελευθερία και τα όσα μου είπε. Γενικά το παιχνίδι είχε πάρει μια τροπή τελείως έξω από τα νερά μου και τον τρόπο που έχω μεγαλώσει, πέρασε σε ένα απάνθρωπο στάδιο. Σε χτυπάει στην ηθική σου, σε όλα. Ήμουν σίγουρος ότι θα δεχτώ κι εγώ χτυπήματα. Αυτό που μου είπε η Ελευθερία ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Είναι δυνατόν να μην τσίμπαγα για αυτό που μου είπαν για την σύντροφό μου; Δεν μπορούν να περνάνε τα όρια της αξιοπρέπειας», ανέφερε για την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όσον αφορά τις μηνύσεις που έκανε, αποκάλυψε πως αυτό είναι δικό του θέμα και δεν θέλει να το αναλύσει, εξηγώντας ότι δύο-τρία sites, όπως είπε, «το παρατράβηξαν και έθιξαν τόσο τον ίδιο, όσο και πρόσωπα της οικογένειάς του».

«Μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν, αλλά με σεβασμό. Θα το πάω όμως μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.