, Τετάρτη
30 Νοεμβρίου 2022

Survivor: Η Αθηνά Ευμορφιάδη απαντά για τους έρωτες στο παιχνίδι

Η Αθηνά Ευμορφιάδη μίλησε για τα ειδύλλια που ακούγεται, ότι έχουν αναπτυχθεί στο Survivor και συγκεκριμένα παρέθεσε τη δική της άποψη για τη Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Το μετάνιωσα που έφυγε γιατί πραγματικά είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με τον όρο ριάλιτι. Είχα ηρεμήσει δεν ασχολιόμουν με κανέναν. Τώρα αν ήμουν με τον Εμμανουήλ δεν ξέρω πραγματικά πώς θα αντιδρούσα. Είχα χαλαρώσει, έφερνα και τις νίκες μου», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι: «Ήμουν χάλια ψυχολογικά από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι» .

Αργότερα, αναφέρθηκε στη σχέση που είχε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, λέγοντας ότι:

«Τα δύο αυτά παιδιά ταξίδεψαν μαζί μας αρχικά. Μείνανε πάρα πολύ καιρό στο ξενοδοχείο μέχρι να έρθει η ώρα τους να μπουν στο παιχνίδι, οπότε είναι λογικό να γνωρίστηκαν περισσότερο μεταξύ τους. Δεν πιστεύω ότι υπήρξε κάποιος έρωτας μεταξύ τους. Ήταν έναν μήνα στο ξενοδοχείο μαζί».

Αναφορικά με τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία έχει επίσης αποχωρήσει από το Survivor, είπε η Αθηνά Ευμορφιάδη:

«Η Μυριέλλα ήθελε να έχει καλές σχέσεις με την άλλη ομάδα και της βγήκε αυτό το φλερτ που το εκμεταλλέυτηκε», υποστηρίζοντας ότι δεν τους πείραξε σαν ομάδα το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη αλλά, κάποιες άλλες κινήσεις της.

«Απλά τη μία μέρα μας έλεγε “Εγώ έχω δεσμό εκεί έξω” την άλλη την έβλεπα να φιλιέται με κάποιον, γι αυτό ταράχτηκα και εγώ. Έλεγα “εδώ να χάνουμε ασυλία και να είναι τόσο χαρούμενη;”. Το ελεγα συνέχεια ότι δεν με ενοχλεί τι κάνει με αυτόν τον άνθρωπο» είπε τέλος, η αθλήτρια.