04:29, Δευτέρα
15 Αυγούστου 2022

Survivor spoiler αποχώρηση 1/7: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι – Αυτός το φαβορί να αποχωρήσει!

Οι υποψήφιοι και η δυναμική τους

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει αποδείξει πως ξέρει πώς να επιβιώνει από ψηφοφορίες. Η αθλήτρια του στίβου έχει τον τρόπο της και αρκετό κόσμο έξω που την στηρίζει. Οι γυναίκες, μάλιστα, τη δεδομένη στιγμή έχουν πέραση σε σχέση με τους άνδρες του παιχνιδιού. Δύο γυναίκες άλλωστε είναι ήδη στο Γαλάτσι. Μαίη και Ασημίνα. Ο άλλος που είναι ήδη Γαλάτσι και πάει για τη νίκη είναι ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Στάθης Σχίζας βγήκε την πρώτη φορά υποψήφιος και πήρε τεράστια στήριξη. Η επόμενη όμως δεν ήταν καλή. Στο τσακ γλίτωσε. Καλός αγωνιστικά παίκτης, καλός χαρακτήρας επίσης, ωστόσο δεν έχει κάνει τρομερό γκελ. Ενδεχομένως επειδή δεν έχει πρωταγωνιστήσει και σε κάποια ίντριγκα. Εύκολος αντίπαλος δεν είναι πάντως.

Survivor spoiler αποχώρηση 1/7: Ποιος θα αποχωρήσει;

Λίγο πολύ έχετε πιάσει το νόημα. Με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει το προβάδισμα για να παραμείνει στο παιχνίδι. Ο Στάθης Σχίζας, με βάση τις προηγούμενες ψηφοφορίες, είναι πιο πίσω. Βέβαια, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει.

Ο Στάθης Σχίζας είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει από το Survivor. Αυτό δεν αλλάζει. Πως μπορεί να γίνει η ανατροπή; Είναι ψηφοφορία ανάμεσα σε δύο. Η Σταυρούλα έχει προκαλέσει περισσότερο. Με άλλα λόγια, είναι παίκτρια που έχει haters. Διότι, όταν είναι πολλοί οι παίκτες οι ψήφοι θα πάνε δεξιά αριστερά. Τώρα, όσοι δεν την συμπαθούν έχουν να πάνε συντεταγμένα σε ένα όνομα. Αυτό του Στάθη…