, Κυριακή
28 Μαΐου 2023

Συγκλονιστική εξομολόγηση της Μελίνα Κανά – Υπέστη έμφραγμα (VIDEO)

Ένα σοβαρό περιστατικό υγείας αποκάλυψε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ η Μελίνα Κανά το απόγευμα της Τετάρτης.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της και αναφέρθηκε στο έμφραγμα που υπέστη επί σκηνής σε εμφάνισή της στο παρελθόν.

«Εκεί που ήμουν στο «πάρτε με, σηκώστε με και βγάλτε με έξω», μία φωνή μέσα μου μού είπε «θα αφήσεις το παιδί σου να μεγαλώσει μόνο του στα ξένα χέρια, είσαι νέα κοπέλα, αγόρασες καινούργιο φόρεμα, τα φουστάνια σου ποιος θα τα βάλει;» Κατευθείαν σηκώθηκα, ξαναντύθηκα και είπα θα το κάνω, η ζωή δεν σταματάει», είπε η κ. Κανά.

Συνέχισε λέγοντας: «Είπα: θα ζήσω, θέλω να ζήσω». Τότε είδε πως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έχει βουρκώσει και τη ρώτησε: «Γιατί βούρκωσες;».

«Γιατί εγώ την έχω ακούσει αυτή τη φωνή μια φορά στη ζωή μου και κάπως… Εγώ νόμιζα ότι μου το ‘λεγε το παιδί μου. Ήταν βρέφος, τόσο δα και νόμιζα ότι άκουσα τη φωνή της να μου λέει: μαμά, όλα θα πάνε καλά, σήκω. Καταλαβαίνεις… άκουσα τη φωνή της. Δε μιλούσε, ήταν μωρό, ήταν τριών μηνών», δήλωσε η παρουσιάστρια συγκινημένη.