, Κυριακή
26 Μαΐου 2024

search icon search icon

«Θα δούμε ανατροπές στο Maestro» μαρτυρά ηθοποιός της σειράς – Δείτε βίντεο

Eνώ η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Maestro, στις 16 Μαΐου, έχει ξεκινήσει, η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς.

Η τηλεοπτική Αλεξάνδρα αναφέρθηκε στον ρόλο της πρώην συζύγου που σαφέστατα έχει φωτιστεί με αρνητικά χρώματα από την πρώτη σεζόν. «Έχω ταυτιστεί με την κακιά, που δεν θέλω καθόλου, που ευτυχώς τώρα έχει γράψει κάτι σκηνές (σσ. ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης) που αν βγω και από αυτόν τον κύκλο σαν την κακιά, δεν ξέρω…» είπε. 

Απαντώντας στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για τους λόγους που είπε το «ναι», παρότι έχει αφοσιωθεί περισσότερο στο θέατρο, η ηθοποιός είπε πως δεν δυσκολεύτηκε καθόλου: «Με τον Χριστόφορο είχα εμπιστοσύνη ότι με αυτό που θα γράψει, θα έχω να ασχοληθώ πολύ».

Στη συνέχεια, η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για τον ρόλο της, που οι φανατικοί του Maestro γνωρίζουν πως είναι έγκυος στο παιδί του Ορέστη. «Έμεινε έγκυος με έναν ύπουλο τρόπο. Ο σκοπός είναι να δούμε ότι όλες οι κινήσεις είναι λόγω του τραύματος του παιδιού που έχασε προηγουμένως» εξήγησε η ηθοποιός. «Να φωτίσουμε τις αδύναμες πλευρές του χαρακτήρα», πρόσθεσε.

Η εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη πρόβαλε στη συνέχεια ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τα νέα επεισόδια του Maestro, με την Στεφανία Γουλιώτη να σχολιάζει χιουμοριστικά: «κι εγώ τρόμαξα που με είδα». Ωστόσο, η συμπρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιμένει πως ο χαρακτήρας της δεν είναι μόνο σκοτεινός: «Βλέπεις μια γυναίκα που η πρόθεσή της είναι καλή. Θέλει να το μεγαλώσουν μαζί το παιδί. Δέχεται την άλλη την κοπέλα. Η τύπισσα είναι φανταστική παιδιά, τι να λέμε τώρα;».

«Αυτό που λέει έξω της είναι ότι θέλει να μεγαλώσουν το παιδί μαζί. Η γυναικεία πλευρά της, η ελπίδα μέσα της είναι ότι με αυτό τον τρόπο κάποια στιγμή θα ηρεμήσουν τα πράγματα και θα επανέλθει η σχέση» συνεχίζει για τον ρόλο της, ενώ σημειώνει πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα να χάσει ένα παιδί. «Και μετά φυσικά λειτούργησε το γεγονός ότι έτσι όπως έχασε το παιδί, αυτό ήταν κάτι που το ζητάει ο γυναικείος οργανισμός. Έχουμε γενικά σαν κοινωνία επικοινωνήσει αυτό σαν πρότυπο, ότι είσαι επιτυχημένος όταν γίνεσαι γονιός. […] δεν είναι έτσι τα πράγματα» λέει.

Κλείνοντας την αναφορά της στο Maestro, σημείωσε: «Αυτό που εμένα με τράβηξε πολύ στον δεύτερο κύκλο σεναριακά είναι η εμβάθυνση στις σχέσεις». Η Στεφανία Γουλιώτη έκανε επίσης λόγο για σημαντικές ανατροπές. «Ακόμη και ανατροπές, θα δεις πως ο τρόπος που γεννάει η Αλεξάνδρα δεν είναι ένας τρόπος που περιμένουμε. Αλλά είναι πραγματικός» είπε.

Νωρίτερα, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει για την ιστορία αγάπης των γονιών της ηθοποιού, με τον πατέρα της να είναι Βολιώτης και τη μητέρα της Γαλλίδα. «Οι γονείς μου έχουν μια πολύ όμορφη ιστορία συνάντησης. Επικοινωνούσαν με αλληλογραφία, όπως τον παλιό καλό καιρό. Μετά ο πατέρας μου της ζήτησε να έρθει να τη γνωρίσει από κοντά» είπε.

Αναφερόμενη στη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο, η Στεφανία Γουλιώτη είπε: «Ήταν πολύ μαγικό το ραβδάκι με το οποίο γίναν τα πράγματα, δεν το έψαξα πολύ. Βλέπω χρόνια τα παιδιά να ταλαιπωρούνται με την απόφαση να οδηγηθούν σε αυτόν τον δρόμο. Για εμένα ήταν πάρα πολύ απλά τα πράγματα. Ίσως ήταν μια διέξοδος ψυχική το θέατρο και πολύ εύκολα βρέθηκα σε έναν χώρο όπου μπορούσα να εκφραστώ και αυτό έγινε μαγικά».

«Ακόμη κι όταν άφησα να αφήσω για λίγο το θέατρο μετά το έβλεπα στον ύπνο μου. Η σχέση μου με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο δεν είχε αυτό το σπίρτο. Κατάλαβα αμέσως τη δυσκολία την πραγματική που έχει το θέατρο» σημείωσε επίσης η Στεφανία Γουλιώτη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.