03:29, Κυριακή
14 Αυγούστου 2022

Τhe 2Night Show: Καλεσμένος ο Λεωνίδας Κακούρης – Το αφιέρωμα στον Κώστα Γκουσγκούνη

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» απόψε είναι ο Λεωνίδας Κακούρης. O «επιβλητικός» Δούκας Σεβαστός, των «Άγριων Μελισσών», μιλάει για τον ρόλο του, αναλύει τους χαρακτήρες των «συγχωριανών» του και κάνει έναν απολογισμό, λίγο πριν κλείσει ο κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς.

Ποιο θα ήθελε να είναι το «φινάλε» του Δούκα, μετά από τον πόνο που έχει προκαλέσει; Τι είναι αυτό που θα «αποχωριστεί», μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της σειράς;

Επίσης, μιλάει με ενθουσιασμό για τον κωμικό ρόλο του στην καλοκαιρινή θεατρική παράσταση «Fuga», αλλά και για την εμπειρία του από την κινηματογραφική υπερπαραγωγή «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Στη συνάντησή του με τον Σπύρο Ντούγια, ο «παππούς» Δούκας ακολουθεί τον παιχνιδιάρη «εγγονό» του, σε μία σειρά από δοκιμασίες αλλά και… μαγικά κόλπα!

Το αποψινό «The 2Night Show», για να τιμήσει τη μνήμη του Κώστα Γκουσγκούνη, θα προβάλει τη συνέντευξη που είχε δώσει ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του ελληνικού ερωτικού κινηματογράφου στην εκπομπή «Καρντάσιανς».  

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Απόψε στις 24:00 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.