, Τρίτη
28 Νοεμβρίου 2023

Τι λέει ο Κώστας Δόξας για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του (Video)

Η δικαστική διαμάχη του Κώστα Δόξα με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση για την επιμέλεια του παιδιού τους, συνεχίζεται.

Η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, λόγω προβλημάτων υγείας, που επικαλέστηκε η πλευρά της μητέρας.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε για την υπόθεση: «Δυστυχώς, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι πολύ μεγάλη και πιστεύω ότι θα έχει αίσιο τέλος. Δεν είμαι εγώ που ζητάω αναβολές στα δικαστήρια. Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 15 Δεκεμβρίου κι ελπίζω να γίνει. Εμείς θα είμαστε εκεί».

«Καλό θα ήταν να είχαμε επαφές με την πρώην σύζυγό μου και να υπήρχε συνεννόηση, γιατί υπάρχει ένα παιδί. Υπάρχει η Σοφία και πρέπει να συνεννούμαστε. Κάνω τα πάντα, είμαι κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για το παιδί. Ευτυχώς, υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που το ορίζουν κι αυτό», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την κόρη του, δήλωσε: «Η Σοφία αντιλαμβάνεται, ακούει και μου τα λέει. Παρ’ όλα αυτά, είναι δυνατό παιδί, έχει τη δική της κρίση. Καλό θα ήταν τα παιδιά να ασχολούνται με άλλα πράγματα. Δυστυχώς, εμείς οι μεγάλοι λόγω εγωισμού τους προκαλούμε διάφορα. Καλό θα ήταν να ήμασταν πιο ώριμοι».

«Κατά καιρούς με ρωτάει διάφορα πράγματα, αρκετά περίεργα. Όμως, της λέω την αλήθεια, μόνο έτσι ξέρεις ότι είσαι εντάξει απέναντι στο παιδί σου», πρόσθεσε κλείνοντας.