19:00, Τετάρτη
29 Ιουνίου 2022

Το τεράστιο glow-up των Kardashians! (ΦΩΤΟ)

Η οικογένεια Kardashian είναι η πιο γνωστή οικογένεια του Χόλυγουντ για την επιχειρηματικότητα και την «ινσταγκραμική τους καριέρα. Τα γυναικεία και πιο πετυχημένα μέλη της οικογένειας είναι η Kris Jenner, Kourtney, Kim και Khloe Kardashian, οι Kendall και Kylie Jenner.

Το reality show «Keeping Up With The Kardashians», το οποίο ξεκίνησε το 2007 και διήρκεσε μέχρι και φέτος τον Απρίλιο, μας έφερε πιο κοντά στις τηλεοπτικές περσόνες και με τα χρόνια πλέον μπορούμε να διακρίνουμε μία τεράστια εξέλιξη τόσο στον χαρακτήρα αλλά και ακόμα μεγαλύτερη στην εξωτερική εμφάνιση των αδερφών Kardashian – Jenner.

Ας ξεκινήσουμε με την μεγαλύτερη αδερφή, την Kourtney Kardashian, η οποία πρόσφατα ξαναπαντρεύτηκε στα 43 της τον διάσημο Αμερικανό ντράμερ Travis Barker.

(2007):

(2022):

Προχωράμε στην Kim Kardashian, την πιο διάσημη από τις αδερφές, η οποία έχει σπάσει τα κοντέρ του Instagram με τους 319 εκατομμύρια ακόλουθους!

(2007):

(2022):

Επόμενη, η Khloe Kardashian, η μικρότερη αδερφή από τις αδερφές Kardashian και αυτή που έχει σημειώσει την μεγαλύτερη αλλαγή σε σχέση με το παρελθόν της. Σύμφωνα με την ίδια, στις αρχές της καριέρας της ήταν θύμα διαδικτυακού bullying για τα κιλά της. Σίγουρα τώρα έχει πάρει το αίμα της πίσω!

(2007):

(2022):

Η μεγαλύτερη από της αδερφές Jenner, η Kendall, σημειώνει μια ανοδική πορεία στην καριέρα του modeling, έχοντας συνεργαστεί με την διάσημη καμπάνια της Victoria Secret!

(2007):

(2022):

Η μικρότερη αδερφή, η Kylie Jenner, είναι το επιχειρηματικό μυαλό της οικογένειας, καθώς από τα 18 της δημιούργησε τη δική της εταιρία καλλυντικών «Kylie Cosmetics», φτάνοντας στις 10 κορυφαίες διάσημες προσωπικότητες με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram.

(2007):

(2022):

Και τέλος, μην ξεχνάμε τον άνθρωπο που έφερε στον κόσμο αυτές τις πανέμορφες γυναίκες και τις καθοδήγησε σε όλη τους την επαγγελματική πορεία ως προσωπική τους manager, την Kris Jenner!

(2007):

(2022):