, Σάββατο
22 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Β. Καγιά: «Δεν ξέρω γιατί προκάλεσε αντιδράσεις το ταξίδι της Αθ. Οικονομάκου στο Ντουμπάι, καλεσμένες ήμασταν»

Η Βίκυ Καγιά σχολίασε το ταξίδι της με την Αθηνά Οικονομάκου στο Ντουμπάι το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Μιλώντας στο «Happy Day» ανέφερε: «Σε ποιον προκάλεσε αντιδράσεις; Δεν είδα κάτι. Κοίταξε, δεν το καταλαβαίνω αυτό, καλεσμένο ήταν το κορίτσι, μια χαρά, είναι γλυκύτατη, περάσαμε ωραία. Εγώ δεν έχω ξαναπεράσει χρόνο μαζί της. Τι πλάκα, τι γέλιο ρίξαμε, και με τον άντρα της. Είναι υπέροχα παιδιά. Και ο Αλκίνοος φανταστικός».

«Το βρίσκω υπερβολικό αυτό. Ήμασταν καλεσμένοι, μας φροντίσανε, μας καλέσανε, μας κοιμήσαμε, φάγαμε πολύ ωραία, περάσαμε φανταστικά. Το βρίσκω λίγο υπερβολικό, δεν το είδα, δεν το άκουσα, δεν το ξέρω. Αλλά το βρίσκω υπερβολικό. Και τους βρίσκω και τους δύο γλυκύτατους. Δεν τους ήξερα, δεν τους είχα ζήσει».

«Πρέπει λιγάκι να μην βιαζόμαστε, να έχουμε μία ενσυναίσθηση και να είμαστε πιο αλληλεγγύοι μεταξύ μας. Δεν είναι κάθε εξώφυλλο βιβλίου, αυτό που νομίζεις ότι είναι. Κάτσε δύο λεπτά, πάρε μια ανάσα. Ας στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και ιδιαίτερα οι γυναίκες μεταξύ μας. Ας βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο θετικά. Γιατί υπάρχει τέτοια ανθρωποφαγία και είμαστε τόσο συνυφασμένοι με αυτό το πράγμα της βίας στην εποχή μας που είναι όλα ίσα και όμοια. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίσες και όμοιες. Υπάρχουν και πράγματα που ας τα και να πέσουν και να φύγουν, δεν έγινε και κάτι».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.