, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Β. Καλλίδης: Έπαθα παράλυση προσώπου από το στρες

O Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Στούντιο 4 όταν συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

«Το μαγαζί αυτό ήταν σε ένα μικρό στενάκι, δεν το έβρισκες εύκολα μιας και τότε δεν είχε GPS. Πρωτάρηδες ήμασταν τότε εμείς, χρεωμένοι με 15 δάνεια, να μπαίνει η βροχή μέσα στο μαγαζί και από κάτω να τρώνε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Άντα Παπανδρέου. Όλοι οι επώνυμοι ήταν A list, δηλαδή ήταν 45 άτομα και δεν πίστευα ότι και οι 25 στο μαγαζί ήταν γνωστοί».

«Τι νερά έμπαιναν μέσα, τι ποντίκια είχαν μπει μέσα από τις τρύπες… Βάζαμε σφουγγάρια το πρωί, βάζαμε τσιμέντα, βάζαμε γύψους και το βράδυ ήταν κούκλα όλα! Ανάβαμε τα κεριά, βάζαμε τζατ μουσική και ήταν όλο το μαγαζί σαν από τις Βερσαλλίες».

«Εκεί κάθισα λιγότερο από δεκαετία, περίπου επτά χρόνια. Έφυγα γιατί ήθελα να κάνω άλλα πράγματα» συμπλήρωσε

«Ήμασταν οι πρώτοι τότε που κάναμε και το εξής στην Ελλάδα, το 2005. Τυπώναμε κάθε ημέρα διαφορετικό μενού και είχαμε 8 κύρια πιάτα και 8 γλυκά, το οποίο είναι παρανοϊκό».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.