, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

Β. Παπακωνσταντίνου: «Πέρασα κατάθλιψη λόγω των ενοχών μου για τη δημοφιλία μου»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με αφορμή τη συναυλία των 50 χρόνων καριέρας του, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για θέματα ψυχικής υγείας, και τη σχέση του με την Ελένη Ράντου.

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πειστώ να παίξω στο σίριαλ “Αχ Ελένη” εκείνον τον τύπο, που έκανε συνέχεια έναν περίεργο μορφασμό. Μπορεί όταν γνωριστήκαμε να ήμουν ήδη αναγνωρίσιμος και η Ελένη να έκανε τα πρώτα της βήματα, αλλά δεν ζορίστηκε, έχει φοβερά ισχυρή προσωπικότητα».

Σχετικά με δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί για τον ίδιο και τον γάμο του, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Ενοχλήθηκα που τα δημοσιεύματα μας “χωρίζανε” με την Ελένη, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, αλλά το πήραν απόφαση ότι ήμασταν και θα είμαστε μαζί».

Όσον αφορά τα θέματα ψυχικής υγείας που βίωσε, τόνισε: «Εγώ πέρασα κατάθλιψη καταρχήν λόγω των ενοχών μου για τη δημοφιλία μου, έπειτα και λόγω της φύσης μου, αλλά και της κοινωνικής αδικίας και του ρόλου μου. Έκανα θεραπεία και κράτησα την ψυχανάλυση στη ζωή μου, η κατάθλιψη έχει πολλές μορφές, δεν ήταν η μοναξιά στην περίπτωση τη δική μου. Στη δική μου κατάθλιψη υπήρχε ήδη η οικογένειά μου, έκανα υπομονή και είπα ότι θέλω να γίνω καλά για να είμαι πιο ευχάριστος στην οικογένειά μου».