, Τετάρτη
29 Νοεμβρίου 2023

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έχω διώξει τα φίδια από τη ζωή μου» (Video)

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, σε συνέντευξή τους στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν χωρίσει, ενώ η Βρισηίδα αναφέρθηκε στους φίλους – φίδια!

«Δεν ισχύει ότι χωρίσαμε με τον Σπύρο. Είχα πάει για δύο εβδομάδες να δω την οικογένειά μου. Στο πρώτο μας ραντεβού με τον Σπύρο πήγα μαζί με τους γονείς μου. Δεν ξέρω αν θα παντρευτούμε σύντομα με τον Σπύρο. Δεν θα ήθελα να ξαναπάω στο Survivor. Είμαι 26, έχω τον Σπύρο και θέλω να ζήσω τη ζωή μου», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε από την πλευρά του: «Γνώρισα τους γονείς της στο πρώτο μας ραντεβού γιατί έπρεπε να ξηγηθώ μαζί τους σαν άντρας».

Σε ερώτηση για το ίδιο Tik Tok που έκανε με την Ιωάννα Τούνη, σχετικά με τις φίλες φίδια, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω για τι μου λες. Εγώ το έκανα γιατί απλά εκείνη την περίοδο ήταν trend στο Tik Tok. Στη ζωή μου δεν έχω φίλους – φίδια, τα έχω διώξει όλα».

Για τον καβγά του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στα μπουζούκια, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Μίλησα με τον Στάθη. Πήρε και μια έκταση που δεν εναρμονίζεται με την πραγματικότητα. Εντάξει, προσέφερε λουλούδια, κάποιοι παρεξηγήθηκαν… Ήταν αχρείαστο όλο αυτό. Δεν έκανε κάτι κακό, ούτε η πρόθεσή του ήταν άσχημη».