, Πέμπτη
23 Μαΐου 2024

search icon search icon

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πότε παίρνει εξιτήριο – Τα νεότερα για την υγεία της (Video)

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα η Ζωζώ Σαπουντζάκη, θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο και επιστρέψει στο σπίτι και στην καθημερινότητά της, μετά την περιπέτεια με την υγεία της και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε την περασμένη Τρίτη (13.2.2024), μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε.

Το ιατρικό προσωπικό αναφέρει ότι την υποβάλλουν σήμερα Δευτέρα σε επαναληπτικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν την πορεία της υγείας της. Αν οι εξετάσεις ικανοποιήσουν τους γιατρούς, τότε αναμένεται εντός της εβδομάδας να πάρει εξιτήριο.

Στο πλευρό της βρίσκεται από το πρώτο λεπτό, ο σύντροφός της Πύρρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού στον ΑΝΤ1 για τις νεότερες εξελίξεις.

«Η Ζωζώ είναι καλά. Είμαι κάθε μέρα στο πλευρό της. Η ψυχολογία της είναι καλά κι ανεβασμένη.

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα πάρει εξιτήριο οπωσδήποτε, είναι θέμα γιατρών. Είναι δυνατή και σαν χαρακτήρας και σαν οργανισμός» τόνισε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.