, Δευτέρα
26 Φεβρουαρίου 2024

Άσχημα νέα για τον Νίκο Μουτσινά – «Ναυάγησε» το μεγάλο όνειρο του (Video)

Οι τελευταίες πληροφορίες δεν είναι καλές για τον γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος ξαφνικά αλλάζει τα σχέδιά του

Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί αυτή τη σεζόν να απέχει από την τηλεόραση αλλά όσο συζητιόταν όταν ήταν σε αυτή άλλο τόσο συζητιέται και τώρα που λείπει.

Ήδη από τον Σεπτέμβριο γραφόταν και ακουγόταν ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στην τηλεόραση και ότι δέχεται προτάσεις από τα κανάλια.

Ο ίδιος βέβαια δεν επιβεβαίωσε ποτέ τίποτα και προτίμησε να κάνει ομολογουμένως ταξίδια ζωής σε προορισμούς όπως το Περού αλλά και να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο του.

Η ταινία του Νίκου Μουτσινά

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός πάντως αυτό το διάστημα ασχολείται με την ταινία που ετοιμάζει, μια μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του θεατρικού του «Τα βαφτίσια» με πρωταγωνιστές τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Αργύρη Αγγέλου, τον Θανάση Αλευρά και την Αθηνά Οικονομάκου.

Η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές, ότι ξεκινούν πρόβες. «Ακόμα είναι στην οργάνωσή της η ταινία» ανέφερε.

Όσο για το σχόλιό της όταν ρωτήθηκε αν ο καλός της φίλος θα επιστρέψει στην τηλεόραση είπε χαρακτηριστικά: «Καλώς να ορίσεις Νικόλα μου».

Ο όρος που θέτει ο Νίκος Μουτσινάς

Φαίνεται ότι αυτή η ταινία έχει συνάφεια με την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TV24, ο Νίκος Μουτσινάς έχει δεχτεί κρούση από το Mega (μάλιστα άλλο δημοσίευμα του Τηλεθεατή αναφέρει ότι έκανε ήδη δύο ραντεβού) και τον ΑΝΤ1.

Όμως, η απόφασή του θα εξαρτηθεί από το ποιο κανάλι θα μπει χορηγός επικοινωνίας στην ταινία του. Μάλιστα, όπως ανέφεραν στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, τα τελευταία νέα για τον Νίκο Μουτσινά δεν είναι ευχάριστα, καθώς αυτή τη στιγμή τα σχέδια του για την ταινία έχουν… ναυαγήσει. Υπήρξε διαφωνία με τον παραγωγό και έτσι αναζητά τον επόμενο, που ίσως είναι κάποιο μεγάλο κανάλι που θα του δώσει και εκπομπή για τη νέα σεζόν!

Πηγή: sportdog.gr