, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Δ. Λάλος – Σασμός: «Θα έχουμε δράματα στα επόμενα επεισόδια, θα γίνει χαμός»

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 17/5 ο Δημήτρης Λάλος που είναι πρωταγωνιστής στον Σασμό.

Ο Δημήτρης ΄Λάλος είπε πως με απόφαση των σκηνοθετών αλλά και των ηθοποιών, η σειρά θα συνεχιστεί και για 3 χρόνια.

«Μια επιτυχημένη σειρά όπως είναι ο Σασμός, δεν μπορούμε παρά να στο στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό διότι το αγαπήσαμε αλλά και ο κόσμος μας αγάπησε μέσα από αυτό. Εδώ πέρα έχουμε γίνει όλη μια οικογένεια και μαζί με όλη την Ελλάδα κάνουμε κάτι που θα αφήσει ιστορία. Αυτό δεν θα μπορούσαμε να μην το στηρίξουμε και να μην συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά μαζί του και όχι μόνο να μην κάνει κοιλιά, αλλά να είναι ακόμα πιο συναρπαστικό», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος. 

«Στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε δράματα πολλά. Κάθε μέρα διαβάζουμε τα επεισόδια και ανυπομονούμε για το επόμενο. Το παρακολουθούμε και εμείς σαν θεατές. Θα γίνει χαμός. Στα τελευταία επεισόδιο μου έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξω καταστάσεις που ούτε θα τις ονειρευόμουν ποτέ ότι θα τις περπατήσω στην τηλεόραση. Θεωρώ ευλογία να μπορεί ένας ηθοποιός να παίξεις αυτές τις καταστάσεις», κατέληξε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.