, Τετάρτη
29 Μαρτίου 2023

Dragons Den: Τον «τσάκωσαν» με σκονάκι – Πώς αντέδρασαν οι Dragons (Video)

Νέο επεισόδιο της σεράς του ANT1 «Dragons’ Den» «βγήκε στον αέρα» προχτες, Παρασκευή, το βράδυ.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι προσπάθησαν να κερδίσουν μία συμφωνία με έναν η περισσότερους από τους «Dragons», υπήρξε και ο Βαγγέλης Αντωνίου που εκπροσωπούσε και παρουσίασε την πλατφόρμα διαχείρισης πολυκατοικιών Proper.

Συναντώντας τους επενδυτές του show, ο διαγωνιζόμενος δεν κατάφερε να κρύψει την αμηχανία του, με αποτέλεσμα ο ένας εξ’ αυτών να αντιλαμβάνεται ότι κάτι μοιάζει παράξενο.

Ο Χάρης Βαφειάς αντιλήφθηκε πρώτος τις σημειώσει στο χέρι του: «Πρόσεξα έχεις γράψει στο χέρι σου κάτι; Δεν είναι κακό, δείξτο μας από μακριά. Δεν χρειαζόταν, φαντάζομαι τα ξέρεις, αλλά τα έχεις μήπως αγχωθείς και τα ξεχάσεις ε; Καλά έκανε ο άνθρωπος, απλά δεν το έκανε λίγο μυστικά για να μην το καταλάβουμε», είπε ο Χάρης Βαφειάς.

Τότε ο κ. Αντωνίου αποκαλύφθηκε χωρίς καμιά προσπάθεια από μέρους του να κρύψει το… ένοχο μυστικό του, καθώς συχνά πυκνά την ώρα που μιλούσε άνοιγε την αριστερή του παλάμη και κάρφωνε το βλέμμα του εκεί για να θυμηθεί τι έχει γράψει.

«Ναι, έχω τα κύρια σημεία» είπε για τα γραφόμενα στο χέρι του όταν τον έκαναν… τσακωτό και ξέσπασε σε γέλια.

Η Μαρία Χατζηστεφανή ξαφνιάστηκε ευχάριστα θέλοντας να δει τις σημειώσεις στο χέρι του: «Θέλω να δω τα σκονάκια, εγώ ούτε στο σχολείο δεν τα έκανα αυτά. Μπορούμε να τα δούμε; Τι λέει εδώ;», είπε η επιχειρηματίας διαβάζοντας τα keywords που είχε στο χέρι του.