, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Έ. Πανοπούλου: Το «χοντρή» για μένα ήταν τίτλος τιμής (Video)

«Είστε σίγουροι ότι ο κύριος Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου;» αναρωτήθηκε η Έλντα Πανοπούλου μιλώντας για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αλκαίο και τα σχόλια του πατέρα του.

«Είπαμε με τον Γιώργο Αλκαίο να κάνουμε κάτι διαφορετικό, ένα θέαμα πιο πλούσιο και ευφάνταστο. Θέλω να πάρω τα εύσημα, ήμουν και εγώ ένας λόγος που επέστρεψε ο Γιώργος Αλκαίος στις πίστες», είπε η Έλντα Πανοπούλου που σήμερα (14.12.2023) μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως «δεν φοβάμαι τα σχόλια, η Τέχνη δεν έχει στεγανά. Φυσικά δεν απαγορεύεται ένας τραγουδιστής να συνυπάρξει με μία ηθοποιό».

Για τη δήλωση του Γιάννη Βασιλείου, πατέρα του Γιώργου Αλκαίου, που είπε ότι δεν θα πήγαινε να δει το συγκεκριμένο σχήμα και ότι δεν θα έχει και πολύ μεγάλη επιτυχία, η Έλντα Πανοπούλου απάντησε: «Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου; Μόνο αυτό θα ήθελα να πω, τίποτα άλλο».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο byllying που είχε δεχτεί για τα κιλά της. «Το «χοντρή» για μένα ήταν τίτλος τιμής. Οι επιχειρηματίες δεν έλεγαν “να πάρουμε την Πανοπούλου”, έλεγαν “να πάρουμε τη χοντρή”. Δεν με ενοχλούσε καθόλου».

«Δεν έχουμε δικαίωμα οι ηθοποιοί να κλεινόμαστε στο καμαρίνι μας και να μη θέλουμε να δούμε κανέναν. Γι’ αυτό έγινα ηθοποιός, για να με αγαπούν και να έρχονται να με βλέπουν.

Δεν υπάρχει κάλο «καμαρίνι», θα σου τύχει ο συνάδελφος που θα έχεις πρόβλημα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.