, Σάββατο
15 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Έλενα Παπαρίζου: Η αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια για τον Εθνικό Τελικό της Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την παρουσίαση του Εθνικού Τελικού της Eurovision.

H τραγουδίστρια ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του Alpha για τον εθνικό τελικό της Eurovision, που παρουσίασε μαζί τον Σάκη Ρουβά και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και απάντησε:

«Περάσαμε πάρα πολύ ωραία στον εθνικό τελικό. Happy Valentine! Δεν διαβάζω τα σχόλια, εγώ ξέρω ότι το απόλαυσα, σίγουρα ήταν η πρώτη φορά που το έκανα, αλλά να πω και κάτι; Ό,τι λέει ο Σάκης Ρουβάς πάντα είναι αλήθεια».

6d6232aa-paparizou-ape-mpe-2.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς είχε πει για το playback στον εθνικό τελικό: «Η δική μου εμφάνιση ήταν playback. Οι διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν όλοι live εκτός από κάποια φωνητικά που νομίζω επιτρέπεται κάποια φωνητικά να είναι ηχογραφημένα».

Και για τα σαρδάμ και τη δυσκολία με το auto queue τότε εκείνος τρόλαρε την όλη κατάσταση και απάντησε απλά: «Όλα αυτά είναι αλήθεια».

gossip

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.