, Τρίτη
21 Μαΐου 2024

search icon search icon

ΕΡΤ: Τέλος πασίγνωστη εκπομπή του Σαββατοκύριακου (ΦΩΤΟ)

Η ΕΡΤ έχει καταλήξει στο ποιες εκπομπές θα σταματήσουν τη νέα χρονιά αλλά και ποιο τηλεπαιχνίδι παίρνει το πράσινο φως για συνέχεια και του χρόνου.

Όπως μεταφέρει η RealNews που κυκλοφορεί, η κρατική τηλεόραση έχει αποφασίσει τη συνέχιση του «Switch» με την Ευγενία Σαμαρά αλλά ταυτόχρονα και την αντικατάσταση του «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διοίκηση της ΕΡΤ είναι έτοιμη να δώσει το «οκ» για δεύτερη σεζόν στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι Switch με την Ευγενία Σαμαρά με την ικανοποίηση να είναι μεγάλη για την παρουσιάστρια.

Τα νέα όμως δεν είναι καλά για το Πες τη λέξη με το κανάλι ωστόσο να επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καραμίχο. Οι ιθύνοντες βρίσκονται στην αναζήτηση ενός νέου τηλεπαιχνιδιού που θα αντικαταστήσει το πρόγραμμα τα Σαββατοκύριακα. Ήδη γίνονται επαφές με εταιρείες παραγωγής για προτάσεις. Η απόφαση πάντως για νέο τηλεπαιχνίδι έχει ήδη ληφθεί.

Πηγή: mediatime.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.