, Σάββατο
25 Μαΐου 2024

search icon search icon

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτης του Survivor!

Τα νερά στον Άγιο Δομίνικο είναι μεν πανέμορφα, αλλά εγκυμονούν πολλούς κινδύνους όπως έχει αποδειχθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Από αρκετές κακουχίες φαίνεται ότι περνούν οι παίκτες του Survivor, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Άγγελου Γεωργουδάκη, ο οποίος είχε αντικρίσει ένα ψάρι να τον τσιμπάει και ύστερα από εντολή γιατρού αποχώρησε από το παιχνίδι για τη βελτίωση της υγείας το και την πρόληψη κινδύνων.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ακόμη ένας παίκτης αντιμετωπίζει θέμα υγείας, καθώς χρειάστηκε να διακομιστεί άμεσα σε νοσοκομείο και έτσι οι συμπαίκτες του ανησύχησαν. Ο λόγος για τον Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος ενώ βρισκόταν στη θάλασσα, ένιωσε ένα έντονο τσίμπημα και κάλεσε τις συμπαίκτριές του για βοήθεια.

Το περιστατικό του πρώην ποδοσφαιριστή τελικά αφορούσε έναν… αχινό, καθώς ο Γκέντσογλου πάτησε τον αχινό και δεν μπορούσε να περπατήσει, με αποτέλεσμα να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, προκειμένου να συνεχίσει κανονικά να αγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πηγή: koubanezos.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.