, Πέμπτη
23 Μαΐου 2024

search icon search icon

Ετοιμάζεται για δεύτερο παιδί η Σία Κοσιώνη; (Video)

Η γνωστή δημοσιογράφος και anchorwoman του ΣΚΑΪ μίλησε στην Ελισάβετ Οικονόμου και την εκπομπή Super Κατερίνα, όπου εξομολογείται πράγματα για την προσωπική της ζωή, την απόφαση να γράψει ένα παραμύθι, ενώ απαντά και για τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα στο κανάλι του Φαλήρου.

«Όλοι κρύβουμε μία παιδικότητα μέσα μας, γιατί έχουμε υπάρξει παιδιά και μας αρέσει να επιστρέφουμε σε εκείνον τον ανέμελο κόσμο. Η απόφαση ήταν τυχαία, μέχρι που στο σχολείο του γιου μου μού ζήτησαν να μιλήσω για τη δουλειά μας. Έτσι μου ήρθε η ιδέα να μιλήσω στη γλώσσα τους», ανέφερε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

«Ο πρώτος που το διάβασε ήταν ο γιος μου, ο Δήμος. Ήταν πολύ χρήσιμη διαδικασία, για να δω αν ήταν κατανοητά τα μηνύματα», τόνισε η δημοσιογράφος, ενώ ξεκαθάρισε: «Δεν έχω σκοπό για δεύτερο παιδί, είμαι πλήρως καλυμμένη από τον γιο μου».

«Δεν γνωρίζω αν ο ΣΚΑΪ θα κάνει στροφή στην ενημέρωση. Δεν είναι κομμάτι της δικής μου δουλειάς, αυτό αφορά στο πρόγραμμα», απαντά σε σχετική ερώτηση η Σία Κοσιώνη, ενώ δηλώνει άγνοια και για τις φήμες που θέλουν τη Μαρία Αναστασοπούλου να επιστρέφει στο κανάλι.

«Με ρωτάτε πράγματα που δεν ξέρω. Η Μαρία είναι φίλη μου, συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ», αρκέστηκε να αναφέρει η Σία Κοσιώνη στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.