, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Γ. Λιάγκας: Ασχολούμαστε με μια εκπομπή φάντασμα, αυτό είναι ανωμαλία, διαστροφή (Video)

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της κουβέντας για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open, κάτι που συζητιέται εδώ και μήνες δίχως να έχει προχωρήσει.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο Γρηγόρης Μπάκας μετέφερε μέρος του ρεπορτάζ του zappIT για τα νέα πρόσωπα που συζητούν για την εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Για να καταλάβετε λίγο το φαιδρό του πράγματος, μιλάμε όλοι μισό χρόνο για μια εκπομπή που δεν την έχουμε δει και που πολύ πιθανό να μην την δούμε και ποτέ και κάθε εβδομάδα βάζουμε μια σύνθεση εκπομπής που δεν την έχουμε δει. Ασχολούμαστε μισό χρόνο με μια εκπομπή που δεν υπάρχει καν. Ασχολούμαστε μισό χρόνο με μια εκπομπή φάντασμα. Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές. Αυτό είναι ανωμαλία! Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές μισό χρόνο με μια εκπομπή φάντασμα»!

«Σχεδόν όλες οι εκπομπές θεωρούμε ότι πρέπει να ασχολούμαστε κάθε μέρα ένα δεκάλεπτο με μια εκπομπή που δεν υπάρχει! Είναι διαστροφή!», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.