, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Μαργαρίτης: Μου πήρε μια δεκαετία να ξεπεράσω το τζόγο (Video)

Άγνωστες ιστορίες από τα παλιά καθώς και αθέατες πτυχές της ζωής του μοιράστηκε μέσα από την εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και εκμυστηρεύτηκε πως υπάρχουν πράγματα που δεν θέλει να θυμάται, αλλά και πως ήρθε στην Αθήνα “για τον καημό του”.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως ποτέ δεν σκέφτηκε ότι θα ζήσει και θα δημιουργήσει οικογένεια δουλεύοντας ως τραγουδιστής, αναφέροντας πως “εκείνη την εποχή οι τραγουδιστές δεν έφταναν να περνάνε καλά και οι περισσότεροι έφυγαν και χωρίς να αναγνωριστούν”.

Μίλησε όμως και για το πώς μπήκε στη ζωή του ο τζόγος αλλά και τον εθισμό του σε αυτόν, αποκαλύπτοντας πως τον ξεκίνησε σε ηλικία 24 ετών γιατί απλά δεν είχε χρήματα.

“Με τον τζόγο έμπλεξα στα 24 μου. Μπαρμπούτι, χαρτιά και ό,τι υπήρχε […] Ξεκινήσαμε από το τάβλι με φίλους και εκεί κόλλησα πολύ για μία δεκαετία. Όταν δεν έχεις στην τσέπη σου μία, λες τώρα: ‘Μήπως τη μία να την κάνω δύο, τις δύο τέσσερις…’ Και μετά κολλάς”, εξήγησε ο λαϊκός τραγουδιστής.

“Ήμουν ένα παλικαράκι μόνο του, όπου ήθελα κοιμόμουν και ό,τι ήθελα έκανα. Κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και ότι χάνω λεφτά που θα μπορούσα να τα βάλω στην άκρη μετά από 10 χρόνια”, είπε στη συνέχεια ενώ εκμυστηρεύτηκε πως όταν ξεκίνησε πια να βγάζει χρήματα από το τραγούδι αφού είχε γίνει γνωστός και πήγαινε τα λεφτά στον πατέρα του, εκείνος δεν τον πίστευε λέγοντας χαρακτηριστικά ‘ποιος ξέρει ποιος ανθρωπακος τα κλαίει'”.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε και για τον αδερφικό του φίλο Στέλιο Καζαντζίδη, έναν άνθρωπο και καλλιτέχνη που όπως είπε χρωστάει πολλά, αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά της στενής φιλίας τους.