, Τρίτη
28 Νοεμβρίου 2023

«Η Μενεγάκη και ο Λαζόπουλος έσπρωξαν τη Σπυροπούλου στην τηλεόραση»

Συνέντευξη στην Τζώρτζια Συρίχα και στο περιοδικό “You” παραχώρησε ο Δήμος Βερύκιος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε μεταξύ άλλων τους πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης. Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελένη Μενεγάκη.

Μια κατηγορία μόνη της και πρωτίστως καλή επιχειρηματίας. Άριστη στις διαπραγματεύσεις των συμβολαίων της. Μακάρι να της μοιάζαμε” δήλωσε αρχικά.

Ο Δήμος Βερύκιος ρωτήθηκε στη συνέχεια αν θα ξαναγεννηθεί Ελένη Μενεγάκη στις επόμενες γενιές. “Στο πρόσωπο της Σπυροπούλου προσπάθησαν να στήσουν μία νέα Ελένη αλλά δεν το πέτυχαν…” σχολίασε η Τζώρτζια Συρίχα θέτοντας το ερώτημά της.

Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα… Ωστόσο θα σου αποκαλύψω ότι την Κωνσταντίνα την έσπρωξαν στο τηλεοπτικό πλατό η Ελένη με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ένα καλοκαίρι, πλέοντας στο Βόρειο Αιγαίο, εκεί κάτω από το Άγιο Όρος, προσπαθούσαν να την πείσουν ότι κάνει για τηλεόραση…” απάντησε ο Δήμος Βερύκιος.

Σε άλλο σημείο, ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε στις τυχόν εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν στον αέρα του “Happy Day” μεταξύ του ίδιου, της Σταματίνας Τσιμτσιλή και των συνεργατών της,

Φυσικά ου ολίγες φορές είμαστε με τα νεύρα στα “κάγκελα”, όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια. Στα “κάγκελα” και με την Τίνα Μεσσαροούλου, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά. Η εκπομπή δεν είναι στημένη ούτε κονσέρβα. Είναι ζωντανή με ζωηρό διάλογο μεταξύ μας. Ο καθένας έχει τα δικά του βιώματα, τη δική του ιδεολογία, τη δική του προσέγγιση πραγμάτων και γι’ αυτό σέβεται ο ένας τον άλλον. Το ζητούμενο είναι μέσα από τη δική σου κοσμοθεωρία και τη διαφορετικότητα του άλλου να αναδεικνύεται η αλήθεια και η πραγματικότητα” είπε ο Δήμος Βερύκιος.