07:33, Παρασκευή
20 Μαΐου 2022

Κατερίνα Γερονικολού: “Είμαι και επίσημα δεσμευμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη ήταν η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η ηθοποιός μίλησε για τα εφηβικά της χρόνια αλλά και για την καινούργια τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε και στη ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου, αγαπημένη» στην οποία υποδύεται μια υπηρέτρια, η οποία ερωτεύεται το γιο των αφεντικών της και ζουν έναν παράνομο έρωτα.

Η ηθοποιός τόνισε επίσης το πόσο σημαντικό είναι για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά να ασχολείται με την δουλειά που αγαπά. «Είναι ευλογία να κάνεις την δουλειά που αγαπάς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στις σπουδές της, η ηθοποιός είπε ότι έχει τελειώσει την Νομική αλλά πάντα ήξερε ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτήν.

Γι’ αυτό σπούδασε υποκριτική και δημοσιογραφία, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να αποστηθίσει εύκολα τα λόγια των ρόλων της και γι’ αυτό κρατάει ειδικές σημειώσεις.

Όσον αφορά στο σύντροφο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, η ίδια είπε ότι είναι πολύ καλά μαζί και ότι προς το παρόν δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο του γάμου.

«Δεν είμαστε αυτής της νοοτροπίας, δεν το σκεφτόμαστε. Όταν είσαι ικανοποιημένος, είναι απληστία να θες κι άλλα. Εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος», δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού και συνέχισε: «Επίσημα δεσμευμένη είμαι. Και επίσημα είμαι και δεσμευμένη είμαι, συναισθηματικά παραδομένη, οπότε δεν νιώθω καμία ανάγκη για κάτι παραπάνω. Ίσα ίσα μπορώ να σου πω ότι με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη ότι ο καθένας κάθε μέρα είναι επιλογή του να είναι δίπλα στον άλλον».