, Δευτέρα
06 Φεβρουαρίου 2023

Λαμπερή γιορτή για τα δύο χρόνια «Political» (ΦΩΤΟ)

Ήταν όλοι εκεί, στη λαμπερή γιορτή της «Political». Πολιτικοί, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Πολιτισμού και των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, επιχειρηματίες κ.ά. τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που οργάνωσαν την περασμένη Τετάρτη στο ξενοδοχείο Marriott Athens η MEDIA GROUP ΕΠΕ και ο εκδότης Νίκος Καραμανλής για τον 2ο χρόνο κυκλοφορίας της πρωτοποριακής, ημερήσιας ψηφιακής εφημερίδας «Political».

Την καινοτόμο πρωτοβουλία για την έκδοση της πρώτης ψηφιακής εφημερίδας εξήραν όλοι οι ομιλητές, οι οποίοι, συγχαίροντας τον εκδότη και πρόεδρο της MEDIA GROUP Νίκο Καραμανλή, εστίασαν στην έγκυρη, άμεση και πλουραλιστική ενημέρωση της «Political». Ιδιαίτερη αναφορά στο «απολύτως επιτυχημένο εγχείρημα» της κυκλοφορίας σε ψηφιακή μορφή τής «Political» έκαναν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, οι υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Τάκης Θεοδωρικάκος, Κυριάκος Πιερρακάκης, Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Πλακιωτάκης, οι βουλευτές Θοδωρής Ρουσόπουλος, Διονύσης Χατζηδάκης και Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Καλπάκης και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αναστασία Σιμητροπούλου, εκφράζοντας και τις ευχαριστίες του πολιτικού κόσμου, αφού η εφημερίδα, όπως τόνισαν, δίνει τη δυνατότητα στους βουλευτές όλων των αποχρώσεων να εκφράζουν σε αυτήν τις απόψεις τους.

Ν. Καραμανλής: «Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια»

Για τα δύο χρόνια κυκλοφορίας της «Political» μίλησε ο εκδότης και πρόεδρος της MEDIA GROUP Νίκος Καραμανλής. Μεταξύ άλλων, είπε: «Πέρασαν ήδη δύο χρόνια από τη μέρα που κάναμε το παράτολμο όραμά μας πράξη. Μια πλήρης καθημερινή ψηφιακή εφημερίδα, με θέματα πολιτικά, οικονομικά και επιχειρηματικά, έρχεται κάθε πρωί στα emails πολλών χιλιάδων αναγνωστών. Δύο χρόνια τώρα στόχος μας είναι όχι μόνο η καταγραφή των θεμάτων της επικαιρότητας αλλά και η σοβαρή ανάλυση και σωστή αντιμετώπιση των γεγονότων. Με πείσμα και προσήλωση στην έγκυρη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία, στις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και αρτιότητας, τις οποίες πιστά υπηρετούμε.

Δύο χρόνια τώρα η «Political» δεν στρογγυλεύει γωνίες, δεν κάνει εκπτώσεις στις απόψεις της, διεγείρει προβληματισμούς, σχολιάζει αντικειμενικά τα γεγονότα και με τις δυναμικές παρεμβάσεις της αρκετές φορές τα διαμορφώνει. Με άξονα τις ιδεολογικές και πολιτικές της πεποιθήσεις, με συνεκτική συγκρότηση λόγου και εκφορά του, με ευπρέπεια και ήθος, έχει κερδίσει την αποδοχή και επιβεβαίωση από το σύνολο του αναγνωστικό κοινού.

Το παράτολμο εγχείρημα της «Political» πριν από δύο χρόνια απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο! Ο στόχος ενός επιτυχημένου ειδησεογραφικού και επιχειρηματικού μοντέλου, δηλαδή μιας ημερησίας αναπτυσσόμενης ψηφιακής εφημερίδας και μιας νέας εκδοτικής επιχείρησης βασισμένες πάνω στον νέο ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μας, επετεύχθη και σήμερα νιώθουμε δικαιωμένοι και περήφανοι για το δημιούργημά μας που ακούει στο όνομα «Political».

17 Νοεμβρίου 2020

Συνεχίζουμε τον κύκλο της δημιουργικής παρέμβασης στην έγκυρη ενημέρωση έχοντας πάντα στο επίκεντρό μας τον άνθρωπο και όλα αυτά χάρη στη δική σας υποστήριξη και στο υψηλού επιπέδου στελεχιακό και δημοσιογραφικό δυναμικό της εφημερίδας μας.

Το πρώτο μας ψηφιακό φύλλο κυκλοφόρησε στις 17 Νοεμβρίου 2020. Σήμερα, δύο χρόνια μετά, ο αριθμός των αναγνωστών μας έχει αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο και έχουμε ξεπεράσει σε ημερήσιο αριθμό αναγνωστών κατά πολύ όλες τις συμβατικές εφημερίδες. Η ψηφιακή εφημερίδα «Political» κυκλοφορεί από Τρίτη έως Σάββατο και διαβάζεται από 45.000 έως 50.000 αναγνώστες και με στόχο την επόμενη χρονιά, το 2023, μια πολλαπλά εκλογική χρονιά, να διπλασιάσει τον αριθμό των αναγνωστών. Μπαίνουμε σε μια νέα χρονιά και η καθημερινή ενημέρωση κινείται σε ρυθμό «Political»!

Ο πολιτικός κόσμος αγκάλιασε την εφημερίδα «Political». Γιατί στην πολλαπλή κρίση που έπληξε τη χώρα μας, γεωπολιτική, πληθωριστική, υγειονομική, οικονομική αλλά και πολιτική, βρέθηκε στη σωστή πλευρά της κοινωνίας με την ψύχραιμη και αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών της. Επίσης, ο επιχειρηματικός κόσμος είδε τη μεγάλη διεύρυνση του αναγνωστικού κοινού και την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής επένδυσης στην «Political» και ανταποκρίνεται καθημερινά συμμετέχοντας με όλο και μεγαλύτερο διαφημιστικό κονδύλι. Η προβολή στην εφημερίδα «Political» είναι μια επένδυση που αποδίδει.

Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια την καθημερινή ενημέρωση χιλιάδων αναγνωστών. Με αποκαλύψεις που ξαφνιάζουν, με αποκλειστικότητες που προκαλούν, με συνεντεύξεις που συζητιούνται και με πίστη στην αλήθεια της είδησης.Στη χώρα μας η εφημερίδα «Political» συνεχίζει πρώτη να γράφει την ιστορία του ψηφιακού ημερήσιου Τύπου.

Ο εκδότης της «Political» Νίκος Καραμανλής με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη
Με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκδήλωσης Μάγδα Τσέγκου και τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη
Με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο
Ο εκδότης της «Political» Νίκος Καραμανλής με τη σύζυγό του Χρύσα, τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκδήλωσης Μάγδα Τσέγκου και τον γιο του Γιώργο
Με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο και τον γιο του Γιώργο Καραμανλή
Με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου
Ο εκδότης της «Political» Νίκος Καραμανλής με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη
Με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη και τον γιο του Γιώργο Καραμανλή
Με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας επικοινωνίας VERTICAL SOLUTIONS SA Εδουάρδο Καρρέρ
Με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα
Με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμο Κεδίκογλου και τον γιο του Γιώργο Καραμανλή
Με την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως
Με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκδήλωσης Μάγδα Τσέγκου, τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδρεάδη
Με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του υπ. Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους
Ο εκδότης της «Political» Νίκος Καραμανλής με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα και τον γιο του Γιώργο Καραμανλή
Ο εκδότηςτης«Political» Νίκος Καραμανλής με τους Γιώργο Λυμπέρη και Κωνσταντίνο Λυμπέρη της εταιρείας Palladian
Με τον βουλευτή του Νότιου Τομέα Αθηνών Διονύση Χατζηδάκη, τον Α’ αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, τον βουλευτή Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα, τον γιο του Γιώργο Καραμανλή, τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο και τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής Γιώργο Βλάχο
Με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο
Με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα και τον τέως υποδιοικητή ΕΦΚΑ Λευτέρη Κρητικό
Με τον ICT Sales Director Fixed Mobile OTE Λυκούργο Αντωνόπουλο, το στέλεχος του ΟΤΕ Διονύση Μαντά και τον γιο του Γιώργο Καραμανλή
Με τον διευθυντή Επικοινωνίας του Ομίλου INTRAKAT Γιώργο Τσαπρούνη
Με τη βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA